Zijn dit alle eendjes?
In deze webshop vind je ansichtkaarten en prints met daarop ruim 40 eendensoorten afgebeeld. Dat is veel, maar nog lang niet alles.

De afgebeelde eenden zijn vogels die hoofdzakelijk voorkomen in Europa, zoals de Eidereend. Of het zijn eenden die dwaalgast zijn, zoals de Kokarde Zaagbek. Er zitten ook eenden bij die helemaal niet in Europa voorkomen, de Radjah-eend bijvoorbeeld.

Komen er nog meer eenden bij in de collectie?
Absoluut! Er staan nog veel eendjes op mijn lijstje zoals de Amerikaanse Smient, De (Wilde) Muskuseend, Blauwvleugeltaling, ….

Kan ik mijn bestelling ophalen?

Dat is mogelijk. Wanneer je bij de bestelling aangeeft dat je de kaarten op komt halen, wordt je bestelling klaar gelegd. Je kunt de bestelling na één werkdag afhalen in Assen, aan de Vaart ZZ 1c3. Bel aan, en ik kom je bestelling brengen.

Ik heb specifieke wensen.

Het is mogelijk om afwijkende vormen en formaten te bestellen. Hiervoor zal een aparte productie gestart worden. Omdat er dan niet gewerkt wordt met voorraden, is het kostbaarder. Wie weet kan het zeer de moeite waard zijn. Dus neem gerust contact met mij hierover op.

Kan ik reseller worden van Eendje?

Ja, je kunt reseller worden van Eendje. Stuur een e-mail naar contact@rikbakker.nl met daarin de volgende gegevens:
Jouw naam
Naam (web)winkel
KvK-nummer